sembelit

Hye momy leh suggest x supplement or ubat utk sembelit.. Sembelit terok hari2 xleh mbuang xtahan sgt xselese perut kekadang tpksa teran kuat2 ? kandungan bru nk masok 9w ..mse ank 1St ritu xde terok cmni.. Yg 2nd ni lain mcm dgn alahan lg

1 Balas

Haritu nurse suruh minum susu sis. Sng sikit la nk buang.

5y ago

Yeke siannye sis. Nk suggest ubat sembelit biasa tkot x sesuai consume masa preggy ni. Nnt check up sis try tanya nurse. Atau kita tgu kalau ada mommy2 yg lebih bengalaman boleh share kt sini nnt 😊