TIADA JANIN LAST PERIOD 22/1

Hye moms,,smlm sya brlaku pendarahan sdikit dn xdh rsa sakit apa2,,hri ne sya pi scan,,bila cek kantung je ada,,Janin xdh lagi,,sya last period 22/1,,sya dh buka buku pink,,ikut kiraan period sya skrng sya dh 11W tpy bila scan je td jd 8@9W janin msih xnmpk,,sllu janin nmpk dlm brpa minggu ye?? #ingintahu #pleasehelp

TIADA JANIN LAST PERIOD 22/1
13 Balas

Sis period regular ke irregular? Kalau tengo size kantung tu besaq dah biasa size kantung camtu spatutnya ade janin dah dlam tu. Ade repeat scan kat swasta tak?

1y ago

Sya period regular sis,,gmbr scan sya tu,,sya scan dkt swasta hri selasa ne bru temu jnji sya dkt KK