Mengandung Selepas gugur sebulan

Hye moms...nak tanya..ada x yg prnah alami...lepas keguguran..tak sempat nak period...dah mengandung lagi ?

34 Balas

Hi semua, saya baru keguguran pada 3/7 yang lepas masa 7w dan bleeding selama 10 hari sehingga 12/7. Tiada d&c sebab darah turun habis and masa scan takda kantung. Then saya period selama 3 hari 21/7-23/7. Saya lewat period then 28/8 saya check upt positive. Nak tanya, sama ada pregnancy ni bahaya atau tak?