Simptom Hamil Anak Lelaki

Hye moms,just nak tanya2 jer.... 🤗Sepa yg hamil anak lelaki sni yer? Apa alahan atau simptom yg korang alami spanjang prggnt 🤔

17 Balas

Saye dari awal hamil sampai 4 bulan alahan teruk.. Tapi dari awal dh rase dapat baby boy.. Scan 4 kali termasuk 4D scan memang baby boy.. Sekarang dh 30minggu hitam bahagian leher dngn bahagian celahan2 semua jadi hitam..orang ckp kalau hamil baby boy memang macam tu.. Fikir nye tk betol rupenye betol.. Kadang2 segan dngn suami sbb nampak hitam2 nye tu😅