baby tendang

hye mommys..normal tak kalau dah 5bulan tak pernah rasa baby tendang langsung..saya mengandung anak ke 3..risau nya saya…pastu ramai jugak cakap perut saya kecil

2 Balas

Normal. Saya minggu ke 24, baru yakin tendangan baby. Sebelum tu confused angin ke apa. Perut kecil ke besar ke, asalkan pemeriksaan kandungan semua OK. Usah dok risau ya. Tenang2 aje. Doa yg baik

boleh jadi sebab uri duduk di depan, atau kedudukan rahim puan terbalik pun boleh sebabkan perut kecil & tak rasa baby tendang juga. nanti time scan tanya doktor sebab apa.