Gender baby

Hi mommies . Sy nak tanya jika sy dah scan gender pd 21weeks tu , so itu kira mmg betul ke ? Sbb doktor lelaki yg scan nmpk mcm xberapa mahir sgt . Ke nak kena scan lg sekali dgn doktor wanita utk kepastian . Please help ☺️

1 Balas

sapa yg scan ni tak kisah pun, yg penting kalau kata time scan baby bagi kerjasama, nampak jelas inshaAllah betul . sllu baby boy lagi senang tgok sbb nampak pistol kan.

4mo ago

Itulah sis . Yg td nmpk xjelas sbb baby xbg kerjasama . Doc sendiri pun xyakin sgt tapi dia ckp kalau pd pandangan sy nmpk mcm gegurl nie .