7BULAN..

Hye mommy2 yg dah ada pengalam,nak tanya normal ke dalam kandungan 7bulan sering muntah-muntah dan pening kepala?ada infek kt baby x?

1 Balas

Ada org yg mcmni.. Boleh dikatakan normal juga.. Takkan effect baby tp keep your body hydrate.. Sbb muntah2 tu buat awk kurg air dlm badan.. Klu tdak tahan pg hospital. Diorg akn drip awk..

5y ago

Buat msa sekarang tahan lagi dan xganggu selera makan dan mnum cuma pagi2 tujela sering muntah2..apa2 pun tq sis FYI..