Berat Badan

hye mommy2 smua ? sy nk share yg berat bdn sy naik 47kg - 49.5kg dlm masa 2 minggu. ?skrg dah 21w . biasa la sbb baru baik dari alahan ? lapar dia xboleh bwk bncang skrg. Now hari2 kne check tekanan darah kt kd ? ada ka mommy2 yg berat bdn naik mndadak mcm ni selain sy ???

1 Balas

dulu² ada . tp okey je hihi .skrg ni berat bdn asek taknak naik . tp baby develope dgn baik

5y ago

ohh yke aduhh bmbang sy takot next weeks naik lgi 2kg matilanak 😂