Onkos opret czer berapa?

Hye mommy2 smua.. Sy mau tnya biasa berpa tuu yaa pihak hosptal cass bagii yg mykad czer? Kemrin sy ada jumpa pakar.. Klau ikutkan hari niy baby genap 352 tpii oleh kerna baby kat dlam mmbesar baby jdii berusia 37w n berat baby 3.1 kg.. Dcter pakar bagi tempoh dlam 2mnggu niy klau besar n berat baby x meningkat lgii insyhah allah sy akan bersalin normal tetapii klau berat baby meningkat kata dcter durng akan buatt secara opret.. Beranak paksa, cucuk ubat tau msukkan belon.. Please bagii sependapatan sis2 smua?

2 Balas

Tahun 2017..kos operate hospital kerajaan dalam 300++ sekali dengan cas wad...skrg 2020 ni boleh cek hospital..sb takut da berubah..

5y ago

Oooo okayy...

Komen please?!!!!!