SUSU IBU MENGANDUNG

Hye mommy2... mommy2 minum susu apa yer yg baik untuk baby dalam kandungan... suggestion please ?

1 Balas

saya minum susu airiz .. hehehe sebab saya pernah try anmum tp xboleh sbab hanyir .. saya ngam dngan airiz .. jaga kulit skali .. lepastu kurangkan risiko kuning bby .. ada 3 perisa .. vanilla .. strawberry dengan chocolate .. terus saya jadi agent .. hehehe berminat boleh bg no whtsapp nt saya sent details

5y ago

iyaa sis ♥ tp tk hnyirr .. saya suka vanilla dngan strawberry .. kadang buat aisblend . kadang buat ais krim .. hehehe