Sakit kepala terlampau

hye mommy2 kt sini..nak tnya pernah tak alami skit kpla yg terlampau shingga mengganggu kerja harian dan sehingga tak dpt melakukan kerja di tempt kerja semasa mengndung?sy mengalami skit kpla yg teruk shingga tak dpt nk buat kerja2 di pejabat dan dirumh..rsa seperti nk hentk kpla sndri kt dinding..kdng2 kpla peming sngt2 smpai nmpk bnda pun berpusing2..ada apa2 petua tak mommy2?

1 Balas

Cuba basuh kan rambut setiap hari. Kalau kerap dan tak tahan boleh bagitau doktor. Risau ganggu aktiviti harian kita