dugaan tnggu harii nk brsalin

korang, nk tnya? sy msuk 35 mnggu hingga la skrng 37 mnggu buat sakit kpla yg kerap... sakit kpla sngt2... korang yg tnggu hri nk brsalin ada x mcm nie??#seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Saya nak masuk 37 dah. Masa masuk 35w, saya demam n sakit kepala sangat2, tido n makan ubat panadol (dlm 2/3pil je dalam 5hari), tapi tetap tak hilang ye. Terus g PAC, last2 warded sebab suspect takot pre-eclampsia. Rupanya after check2, okay je BP. Tapi 5 hari warded sebab migraine. Makan panadol tu effect ke hati 🙃 pastu ni dah discharged dah pun menunggu hari kat rumah 🤣 we can do this! Jangan amek banyak sangat panadol ye. Tahan jap je 🦾

sme la makin kerap sakit kepala 🥴