Sakit kepala

Nk hilang kan skit kpla mcm mna ya momi²...berat je kepala ni

5 Balas

Kalau saya amik benda masam bnyak, lps tu jdi kalau makan x ontime, angin naik kepala org kata, skrg kurangkan makanan masam n makan ontime, kalau x ontime kerap makan walau sikit, sbb x nak perut anginn. Saya kalau jadi pening, kdg tak boleh bngun n kdg nangis, risau jdi gitu je, kdg nurse mrh, nangis bukan boleh hilangg. heee, sejak tu tau sbb ap pening, and kita try untuk tidak jdi.

Elok check. Sy pun kerap sakit kple. Tp jd bila mkn lmbt n muntah. Lps mkn ontime bru ok. Tgk blk wktu mkn pkul brp. N tidur yg cukup.

Saya makan je pcm . Kalau tak , memang rase nak hentak kepala kat dinding 😖

2y ago

oo ni pon p klinik..dr bg je ubt...xde pape kalo mkn ubt

telan ubat, pcm je sesuai untuk ibu mengandung

Hai. Better check kenapa pening kepala