scan baby sepatutnye berapa kali

hye mommy smua berapa kli scan yg spatutnya kita buat??klo xde appoiment utk scan tp kita sje2 dtg nk scan blh ke?

8 Balas

bolehh kalau swasta..sbb kita byr..cuma tkut klinik tu kurgkan org sbb pkp..boleh call clinic swasta tu dlu..kalau perlu appointment then buat la appointment.. kalau x walk in saja..kalau kat kerajaan bbrapa kli je..pastu screen dia kecik..kdg xleh tgk pon sbb screen tu menghadap doktor je..sy naikkan bdn skit sbb nk tgk screen .. dh kena mrh hahaha...dia kata kalau nk tgk g swasta..kehkeh..kerajaan utk dorg tgk check jela..kalau nk gmbr smua explaination pnjg..boleh tgk lama screen tu .kdg dpt vdeo..boleh try tya clinic swasta ..sy pergi mary eve.. dpt vdeo n gmbr dlm google drive lg..print pon dpt ..bbaloi .tp hrga..hikhik skit lah

3y ago

ok2 tq