Tolong saya untuk first mum 🥺

Hye mommy semua , saya nak tanya kalau nak scan baby dah berapa minggu , saya perlu g klinik bawa dokumen apa ii ke ? Saya baru nak g klinik untuk tahu berapa minggu baby dalam kandungan dan , 2 hari lepas saya baru buat upt test prengant keputusan saya positif jadi saya nak pergi check baby sudah berapa minggu dalam kandungan sahaja .

2 Balas

saya hari tu bawa ic, bawa photostat surat kahwin & suami je 😅 sebab nak cek hiv lg kan