Posotif ke?

Hye mommy semua.. nk tnya ni positif ke … kalau ye alhamdulillah.. dah dua kali gugur… moga ada rezeki

Posotif ke?
3 Balas

try check lagi dlam 23 hari atau seminggu ok lagi, check masa awal pagi bagun tidur, itu time terbaik nak check upt skrng tak nampak sangat upt

3y ago

2-3 hari

cik boleh try guna clear blue if nak sure tapi pastikan awal pagi lepas bangun tidur , masa tu hormon kencing kita banyak

2y ago

hormon hcg tu dari kencing laa 💁🏻‍♀️ semua tahu . takperlu terangkan

tahniah