Puting tersumbat..

Hye mommy semua , assalammualaikum ☺... Sy nk mntak tips sikit bolehh.. Mcm mna kita nk buat dn patut buat bila puting kita tersumbat.. Sblm ni ank sy suka mnyusu sebelah kiri je.. Sebelah kanan dia x nk.. 🤦‍♀️ Smpai laa umur dia sekrg 1 2bulan.. tp sejak 2 mnjak ni tetek sy sebelah kanan ni tiba2 pulak rsa sakit mcm bengkak susu pn ya rasanya.. Bila sy picit keluar la susu tu , tp x bnyk sb puting jd size normal dhaa sb ank x nk susu sebelah knan.. Jd mcm mna sy nk buat bila puting tersumbat ni.. Dh pum tp x jlan jugak... Ad tips tak mommy2 sekalian 😩 Sp pernah jd mcm sy ? 🥴

4 Balas

buat urutan payudara dulu awak. utk melancarkan pengeluaran susu badan.

1y ago

inn shaa allah, awak boleh okay❤️💪. most wc awak