Kepala anak leper

Kepala anak sy jd leper sebelah kanan... Mcm mane nk buat ya? Padahal sy ikut je tips org x bg pakai bantal la beli bantal dimple la tp jd leper jugak... Ade effect ape2 ke? Ank sy baru 2 bulan 23 hari... #firsttimemom #pleasehelp

Kepala anak leper
3 Balas

kena alihkan baring baby tu.. ngiring ke kiri, kanan.. kalau lme sgt baring cmtu mmang kpala akan jd leper

ubah posisi baring dia. kalau sebelum ni dia kerap baring mengereng kanan. ni tukar ke kiri pulak

hi sis bole tau tak skrg mcm mna kpla baby, kmbli normal tk.

8mo ago

skrg rambut dia lebat sgt... xpastila leper lg ke x? rasanya da normal da