demam

Hye mommy saya dah pregnant 35week5day Harini dah masuk 3 hari saya demam dan selsema bahaya tak untuk kandungan saya Mintak share sikit mommy2 semua??

11 Balas

Better jumpa doc sis... Ini utk kebaikan baby dan sis juga... 3 hr kira lama juga tu utk seorg preggy mom... Semoga sis dan baby dlm keadaan baik dan semoga sis diberi kesembuhan yg cepat ya... Jgn lupa jumpa doc tau... 🤗💕

5y ago

Sama2 🥰

Stp kali check up kk nurse selalu pesan,klu ibu demam n dlm keadaan sakit ,itu menunjukkan bhw ank dlm kandungan ad mslh...ibu kene terus ke hospital...klu xakn membahayakn nyawa baby mahupun ibu tu sendiri

Jumpa dr cepat Saya 31minggu ..demam terus pergi Klinik kesihatan terus Dr ambik sampel kena admit Dr akan risau sebab Kita mengandung...

memang bahaya la..better pergi check takot ade infet dekat anak dlm kandungan

macam saye ckap..better terus pergi check up ..sbab prengnant ni melibat kan nyawa..

Insyallah doa yang baik baik mungkin cuaca kot sebab sekarang musim hujan kan..

5y ago

Betul juga terima kasih yeq

Bette pergi jumpe doktor sis..

jumpe la doc

Jumpe doc

Pengalaman saya masa pregnant 35week mmg dah kene admitted sbb time tu bukaan dah 2 cm...malam tu demam biasa mgkin menahan contraction..pg tu suhu bru je 38 mcm tu doc suu tolak lbroom pantau kat situ wloupon bkaan bru 3cm..tanya kenapa elak baby kene jangkitan kuman dr demam saya...better g klinik dgr nasihat doc and pendapat doc mcm mane semiga dipermudahakan segalanya sis...