Makan panadol soluble preggy 6minggu

Hye mommy nak tnya boleh tak makan panadol soluble, minum air cap badak Dan air kelapa untuk reda Kan demam Dan panas Dalam ? Blh ke preggy 6minggu makan paracetamol 500mg Yang doktor bagi ? Mohon pencerahan yea mommy2😔 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Hanya panadol biasa/paracetamol shj yg boleh ye. Soluble ke ape ke jangan 😁

Doc dah tahu awak hamil kan? so boleh la mkn paracetamol 500mg tu.

2y ago

tahu .sebab tadi nk daftar sekali tuk buku pink