batuk selsema

hye mommy . nak tanye saya pregnant 30week dan sye da bape hari batuk2 selsema . ad effect ap2 ta ye pada baby ? batuk tu mmg yg sgt sakit . mase tu pernah pg klinik n kene refer hospital dan 4 hari kene warded . lepas tu baik . pastu nie jd lagi selepas beberapa bulan

1 Balas

Tak effect pada baby jika batuk tu tak berserta dgn penyakit yg effect dgn baby. Cuba elakkan makanan pedas, bergoreng dulu. Ambil buah tinggi Vitamin C. Minum air kosong secukupnya. Jika batuk melarat juga, jumpa doktor.