Sakit bhgian bunga

Hye mommy msuk 37 weeks, bhgian "bunga" tu rasa ngilu² normal tak.

3 Balas

Saya pon sme.. celah kangkang kt tulang pelvic tu.. nak agkt stu kki mmg skit sgt.. jln da mcm penguin huhu..nak pakai seluar ke apa mmg kne dduk.. tp skit sebelh kiri je.. knn ok.. skrg dh 35w5d..

normal. sbb baby da berat n kat bawah. sy 38weeks, jalan Pon perit2 da kt Bunga ni..

normal sis sb kpla baby dh kew bawah...sy pn rsa juga 36w1d...