Mama_Raffi_

Hye Mommy-Mommy Semua .. Saya Nak Tanya Lah .. Kalau Kita Rasa Nak Buang Air Besar Tapi Tak Keluar-Keluar Jugak Apa Tanda Dia Ye ? Kandungan Saya Dah Masuk 32 Minggu 1 Hari ..

1 Balas

Jgn teran tau sis... Kte xtau kn tkut baby yg nk keluar wlaupn xckup bulan lg... Tgk kekerapan rs nk membuang tu... Klu dh mkin kerap mohon sis ke hsptl dgn kadar segera... Ikut pengalaman sy contraction lngsng xde hanya sakit nk membuang je... Mkin lme mkin kerap n ble smpi hsptl jln dh buka 4cm n trs dimsukkn ke labour room... Xsmpi brape jam lps tu sy slmt melahirkn...

5y ago

Semoga sgalanya selamat dan dipermudahkan allah