36weeks 36weeks

hye mommy, arini sy dah 36 weeks..btul ke anytime je boleh bersalin?kaki sy pon dah start bengkak..org kata kalau nk masuk 3kali bengkak kaki tu,tanda bersalin dah nak dekat…betul ke?🤭

14 Balas

sy dh turun mucus plug tp xsakit..bru 36w..awl sgt..xmcm abg³ dia dlu..smua lhir 40w..yg ni plak awl turun..jd sy elak utk mlasak tkt kuar awl..nsib hri tu sy elak dr diseluk oleh doktr..klau tk, memg kna tahan sbb dh ada bloody show..skrg ni pntau gerak baby je..nsib la dia ni memg jnis aktif..klau nk rsa cntrction, biar la 37w ke ats dlm 17hb 2 nnt..skrg ni sy nk dia main dlm perut dlu😅