mommy

hye mommy. ada yang tak tidur ke tu? skrg timing tidur dah lari. siang tidur macam malam. bila malam mata tekebil2 ni haa sikit pun tak ngantok. ?? ade geng?

8 Balas

Sy pun same..siang senang je nk tido..xde plak perut ni rs pape..tp bile mlm, puas la bergolek adjust position..x jugak tido2 ni...perut rasa x selesa..ade je yg x kene..huhu..baru je 11 minggu..insyaAllah jauh lg perjalanan cmni..huhu..mmg cmni ke ye sepanjang mengandung? Baru 1st time experience ni...

5y ago

Sma sis.. Msa sy awl preg dlm 1st tri.. Bdn lemas+mls.. Mybe msih dlm alahan kuat.. Msuk 2nd tri.. Ni mulai b'tenaga.. Tpi perut plak y x selesa.. Cma blh adjust posisi..kdg smpai x mmpu buat bfast hus.. Sbab siang ngntuk sgt.. Skg dlm 3rd tri.. Lgi m'cabar.. Baby mkin bsar.. P'gerakan mkin kuat.. Ssah sgt tdur mlm+kencing2x.. B'ganti siang.. Tpi bila tdur siang dlm 2/3jam..auto t'bgn.. Then x lama.. Ngntuk balik..😂😂 Style ngntuk tu y mcm x tdur 1/2 hri.. Pgang2x hp pn blh t'lelap.. Jdi aktiviti harian.. Tdur bgn tdur bgn.. Selesai jak buat keja uma.. Ngntuk balik..🤣

Skg lately mmg saya experience benda ni. Paling paling pun sy cuba paksa tidur dalam pukul 3am lebih baru dapat lelap. Walaupun kena bangun awal pagi esok. Tp mcm ni la hari hari skg

Sama la time tido da lari. Siang tido malam berjaga. Tengah pregnant 24minggu da memang panas je memanjang. Lps tu anak jenis malam berjaga lepas subur baru tido. Sabar je laa🤗

Sy rindu zaman pregnant! Walaupn mlm ssh nak tidur, tp bila weekend tu bahagiaaaa sbb siang boleh tidur lama.. dan tidak lagi skrg, lepas bersalin.. hahahah

33week 6day sekrg still kuat lena siang . mlm kul 3pagi bru sebok2 nk lelap kn dri . kdg tido awl tpi bgun awl sgt plak jdi xbole tido balik .

Saya sejak mengandung ni jadi mabuk tidur 😂 sampai suami jadi polak dengan perangai saya 🤣

Sama la..siang mengantuk malam berjaga. Siap kemas rumah malam2 😂😂

Samalaa kitaa.. Mlm takleh nk tido.. Siang plak dibuat mcm mlm..

5y ago

28 weeks