due oktober

Hye mommies.sapa due bulan okt sama ngan kita.meh la hye2 ???. Sis 35 weeks.tinggal 4 week lgi.excited,takut,risau semua bercampur baur.semakin dekat due seMakin xlarat badan nak gerak tapi sis gagahi jua gi pusing taman2,Naik trun tangga supaya mudah bersalin walaupun Ni anak kdua. Meh la share pengalaman tanda2 bersalin korang???

16 Balas

🙋sya 36w 3h. Peliknya pula ank kedua ni sya excited dan x sabar tunggu dia keluar. Sya dh bersedia dr psikologi dan fizikal ni heheheh.... Dh tak heran da dgn sakit2 semua tu, rasanya kali ni sya bole tahan. Belajar dr pengalaman 6thn lalu ank pertama hehehe... 😁

5y ago

Sama la sis.feel anak kedua Ni excited sgtkan .rsa xsabar nak beranak Ni😁moga dipermudahkan

Esok sy pun masuk 36w. Nervous jgk ni. Beg utk ke hospital baru siap packing mlm td. Bru complete 😅. Pg smlm masa kt ofis ada rasa contraction..mybe Braxton Hicks.. hr ni baby ok je.hrapnya lps 36w la bru dia keluar..

5y ago

Saya lom packing apa2 lgi sis.harap la x overdue mcm anak 1st.moga urusan dipermudahkan😊

Sy 🙋, esk msuk 36week ank sulung , tkot terbersalin awl risau sbb ddk sorang2 jauh dr family dgn suami , sy plak jenis lasak doa2 baby keluar msa da kat kpg aamiin....

5y ago

Aamiin.... terima kasih :)

🙋🏽‍♀️ sama kita nak masuk 36 week huhu sakit 1 bdn jeee rase lani

5y ago

Tula tgk2 37week pom ada yg da brsalin

Sy 🤰🏻hehe berdebar takut gembira semua ada huhu skrg 35w3d anak first

5y ago

Wah haha 😍 gluck mommy 😘

1.10 38week tiada tnda2 lagi doakan saya beranak sebelum due😊

5y ago

Wah...xlama lagi tu.moga dipermudahkan 😊

Best of luck sister!! Let us know how it goes 🥰

Sama lah kita..due oktober, saya pun 35 weeks

5y ago

36 weeks

Semoga dipermudahkan semuanya...😊

5y ago

Thanks sis.amin..moga semua urusan dipermudahkan

Due 6october,now 38weeks

5y ago

Xlama lgi.😊😊 Xsabar Nye..saya 4 minggu lgi.moga dipermudahkan