kencing tak lawas & kepala kerap sakit

Hye mommies...nk tnya,ada tak kat sini yg pnah kne kncing tak lawas masa awal khamilan??selamat ke kalau kita minum ural sachet tu???n skrg ni sy kerap sakit kepala especially bila mlm...tau tak mcm mana nk ilangkan sakit kepala tanpa amik sbrg ubat????

1 Balas

Kencing xlawas tu try rujuk klinik. Mgkin kencing kotor. Sy masa 1st trim pun kerap sakit kepala, ubatnya tidur shj. Kalau xtahan sgt boleh makan panadol tp atas nasihat dr