breastfeed & period

Hye mommies...nak tanya...kalau kita breastfeed, mmg kita tak kan datang period ke? Atau ikut badan masing2?

14 Balas

Ikut jer badan masing². How is your baby doing btw?

5y ago

Baby ok and too active...still fully breastfeeding..3months but his weight already 6kg..huhu..baby too active..mummy dont get enough rest n sleep..haha

Atas badan tp x dtg period tue normal

Yes it depends on ur body and hormones

5y ago

My fren doctor say hormone dah ready nak pregnant lagi tu..hahahaduii baby baru 3 bulan..😂😂😂😂

ikut bdan sis..sy full bf tp period teratur

5y ago

sebab anak pertama dlu .priod xtratur time nyusu..yang kedua teratur.