Period lepas pantang

Assalamualaikum mommies semua . Saya nak tanya , normal ke kalau lepas pantang period tiap bulan , masuk bulan ke 5 period tak datang , bila check UPT negative . Saya fully breastfeed baby tapi start breastfeed masa anak umur 2 bulan . Normal ke ?

2 Balas

Pantau untuk bulan seterusnya.

normal kalau bf period takde

1y ago

Mak mentua saya datang period after habis pantang. Dia lekat second baby masa anak umur 5 bulan gitu. Kalau risah lekat, terpaksa buat perancangan keluarga. Kalau tak nak injection/makan BCP, guna je stokin getah. Beli brand Okamoto. Serupa macam tak pkai stokin.