Susu terbaik

Hye mommies.. Nak minta suggestion susu apa bagus tuk minum during pregnancy ni.. Yg tau Anmum jer.. Tapi.. ada dengar kata Anmum nnt baby jd besar sgt dlm rahim ni.. Betul ke??

1 Balas

Minum susu kambing sis.. InsyaAllah nanti baby tak kuat kuning bila lahir.. Sy dari 7 bulan non stop setiap hari minum susu kambing Alhamdulillah baby kuning 2 hari sja.. Sy minum susu lazz, best goat.. Kalau takleh masuk susu kambing raw, sis campur milo/choc baru sedap.. Susu anmum mmg nurse kata nanti baby besar sbb tinggi kandungan gula dalam tu..