Ingin Tahu

Hye Mommies2 Maaf Nak Tanya , Berapa Weeks Biasany Baru Keluar Darah Spotting . #firstmom #seriusnanya

12 Balas

Jauhkan lah dari spotting. Saya masa mula2 keluar spotting saya hiraukan. Sebab dengar orang kata. Orang kata spotting ni sebab penat. Saya pon hirau kan jee. Tiga empat hari lepastu keluar darah macam period. Esoknya terus gugur. Saya dah 11w time tu. Baru lepas gugur ahad lepas. Tolong kalau dah keluar spotting tu cepat2 g hospital. Jangan lengah2. Bahaya