Ingin Tahu

Hye Mommies2 Maaf Nak Tanya , Berapa Weeks Biasany Baru Keluar Darah Spotting . #firstmom #seriusnanya

12 Balas

spotting ni org paling risau siss... I saye 2org anak xde spotting sorg spotting masa 5w6d n gugr masa 6w1d sorg spotting masa 4w5d esok nya gugur now pregnant 6w4d spotting masa 4w4d & 5w1d .. risau tak terkata harap xmerasa dh spotting sbb spotting ni threatened miscarriage https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat