Pregnancy test

Hye mommies semua😊 Sy 3 hr lewat period..sy pernah gugur bulan july tahun lepas,misi di KK sarankan sy ambik perancang lepas pantang tahun lepas tp sy x ambik apa2 perancang.Hari ni saje2 check tp masih samar2. Tp normal ke kita rasa sakit mcm nak period tu.Rasa senggugut bagai kan..Asal pergi tandas je sy mesti check klu2 period.Kadang2 tu risau pun ye takut berharap sgt.

Pregnancy test
3 Balas

sy beli upk ni jgk masa awal pgnt naik samar2 je.. pastu beli yg kat farmasi test naik 1 je..sy beli plk yg clear blue digital tu bila test naik prgnant 1-2. baik sis beli sebab clear blue leh detect terus brp minggu kita hamil. mahal skit la tempat sy rm45

Sakit macam nak period tu pun dulu saya rasa juga masa awal2 dapat tau saya positif mengandung. Dari gambar tu nampak samar2 dua line. Cuba try lagi 3 atau 5 hari tengok makin pekat tak line tu. All the best!

1y ago

Ok tq awk🥰 yelah kan risau gak kadang2

cuba puan test upt brand lain..sya prnh guna ni upt samar2 bila brand lain -ve pla ermm sedih.

1y ago

Ok awk..tq🥰nnti sy cuba brand lain pula