Ada posibility pregnant tak?

Hye mommies semua..saya due period sepatutnya harini but takda apa2 yg keluar cuma keputihan je..saya muntah dari kelmarin..pastu senggugut on off,sakit breast and perut berangin..ada posibility tak saya pregnant??bulan 4 yg lepas saya keguguran

2 Balas

Acik ke ni?? Cuba tggu lg 1weeks pztu cek upt lg..

5y ago

Alhamdulilah. Rezeki along cek lps sehari miss period. Mula2 faint line tp still npk. Esok tros g cek kt klinik double line pekat

Cek upt sis

5y ago

Dah check dah pagi ni..tapi negative la..skang DPO14..tapi bulan ni sya mmg ovulate lambat sikit..CD20 baru ovulate..selalunyer CD18 dh ovulate dh