Upt positif atau negativ

Hye mommies to be semua . Nak tanya yang dah berpengalaman . Maaf sy baru first time . Ni upt yg sy test pagi kelmarin . Mula ii test tgk satu double jee lame jgk tggl dalam beberape jam pun tak igt . Lpstu tgk naik double tuu pom samar ii . Valid ke unvalid ? Harini test tak naik double pulak . Normal kee kalau untuk awal kehamilan ? Atau upt rosak .

Upt positif atau negativ
1 Balas

klau dh tinggal lame biase nyee tjd evap line...bmkne negatif..sptut nye tgk pregnant test dlm mase yg dttp kan pde pnduan kt kotak or plastik pregnant test..klau anda ragu2 try plak dlm smnggu lpas tu dgn msa yg dttp kan..klau postive diee akn naik dlm brape mnit or saat jee..