Pregnancy

Hye mommies sekalian? Nk tanye ,betul ke kalo kite minum ais time tgah preggy.. Blh menyebabkan baby besar?? Atau ape y sebenarnye menyebabkan baby lahir besar yer.? Tq

1 Balas

mitos je sis..Heheh bila kte mnum air sjuk @ mnum berais yg msuk dlm bdan kte nie akan jdi suhu bdan jew..Xade pon sb bby besar..Bby besar nie disbkan kencing mnis..Mkn @ mnum mnis2 boleh sb baby besar..Klu berais @ sjuk nie xade effect pon..Sye stiap preggy mnum okey jew alhamdulilah anak kdua2 okeey..Jgn isau..yg sjuk2 msuk dlm bdan jdi suhu bdan jew..