Tips Kurangkan Mual

Hye mommies, saya sekarang first trimester(1st pregnancy). Alahan mual mual tu kuat sampai xnak makan apa apa dan tak tahu nak makan apa. Perut lapar sangat. Tengok nasi and lauk2 ikan ayam sayur semua rasa kembang tekak. Hope mommies boleh kongsi tips atasi mual ni. #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

Kene try and error food yang kita boleh consume lebih , Mcm saya rser kembang tekak makan nasi tp bubur dan biskut tak kembang tekak. Yang pntg kita makan , strong mummy to be 🫰🏻