gatal gatal muka

hye mommies pernah tak alami gatal2 kat bhgian muka,pastu naik bintik2 merah gatal dye xbleh bwak bncang mcm ad bnda duk mngayap..lpastu perut asyik kembung jer,sakit2 bdan..sya bru nk msuk 14week..

3 Balas

Saya pun mcm tu sis.. mak saya kata normal sebab kita berbadan 2 dan hormon kita xsama macam org xmengandung.. alahan je tu.. jangan garu sngt takut berparut tah lagi at perut jgn garu laa takut timbul selulit 😄

4y ago

tula...perut pom gtal2 mcm tu jgk..

Sama sis..Sya masuk 30weeks timbul gatal2,kat muka,telinga,Dah jumpa doct tpi still gatal.

Sama sy bru 9 week 3 hri hrini merenyam muka

3y ago

Sama sy 9 week 4 day harini hahaah gatal muka tpksa garu2 😂