gatal

Sapa pnah alami gatal2 ka bdan time trimester 3....lpas mndi pon mseh juga rasa gatal ka bdn...nk kata slh mkn xjuga...smpai garu guna sikat dh nie...gatal dia xbleh bwa bincang dh...?...2hari dh nie.. #36w3days...

2 Balas

sy alami juga lg2 kt perot . sbb kulit merenggang n kering sis abb tu gatal . lg2 bahagian blakg bdn . mmg gatal2

Sy juge alami mslh yg sm.ms preggy...xleh watpe sis..mebi kulit kering kut kn..sbb tu jd gatal..😂😂😂✌