Hello momies,siapa sni mengalami gatal bintik2 merah dekat seluruh badan,dan Ke muka.Ada tips utk hilangkan gatal? Tq

Begini gatal2 dia.Kt muka sangat pedih dan gatal..Bengak Dah muka.

Hello momies,siapa sni mengalami gatal bintik2 merah dekat seluruh badan,dan Ke muka.Ada tips utk hilangkan gatal? Tq
4 Balas

Saya mcm ni bila msk trimester 3…bgthu doc dia cko perubahan hormon masa pregnant and doc bg krim…so far dh ok..kdg2 je gatal

sis, walaupun dh lama post ni, saya tgh alami gatal ni... macam mana sis hilangkan ye? sampai luka garu, sbb gatal sgt 😭

2y ago

yaa..Sya sampai skrg masi gatal sis..anak dah 7bulan..Doctor Dignosed ne sejenis autoimune..Boleh berjumpa dengan doctor utk hilangkan sedikit rasa gatal...klu gatal try mkkn ubat selesma yg colour Kuning..Piriton nama dia sis..

Saya dkt kaki masa trismeter 2 allergic sbb susu

rjuk doc sis..doc akan cek

3y ago

Ok ..Thank you momies🥰🥰