Perut Tak Selesa

Hye Mommies . Normal atau bahaya kalau perut sakit macam pedih pedih plus sampai tangkap pinggang . Tu tanda nak bersalin ke ? Tapi lendir merah tak de keluar . Cuma perut je senak pedih dua tiga hari ni . Mohon pencerahan . Saya dah 28 weeks . Takuttt apa apa jadi dekat baby ?

2 Balas

normal mamy, sbb baby proses pembesaran same to me pinggang belah kanan sakit , nak pusing ke kiri atau kanan memang akan rasa sakit ,perut yg senak tu akan hilang sendri ,masa hilang tu selera makan akan membuak²

5y ago

Ohh yeke . Hmm risau apa apa jadi dekat baby . Thank you ☺️