Pedih perut

Hi assalamualaikum. saya nak tanya, normal ke perut belah kanan selalu rasa pedih2? dia tak sampai tahap sakit macam senggugut. tapi dia pedih macam dicucuk, macam pedih perut sebab angin. sakit dia sampai ke pinggang.#bantusharing #12weeks

2 Balas

Minggu 12 - Minggu 16 kena jaga2 banyak rehat sebab masa ni uri baru nak ada. Awak kena rehat and baring je kalau rasa mencucuk tu. Takut bleeding..

2y ago

Kalau boleh tahan, puasa.. kalau awak rasa lapar.. kena makan. Sebab baby baru lg kan. Kena bg dia cukup nutrisi..

Sy pon rasa bnd yg sama…pedih cramp nyucuk2…diorg kata normal. Sbb pengembangan ligamen