Bengkak telor baby

Hye mommies Gojes sekalian. .nak tanya, siapa pernah alami Baby nya bengkak telor. .sory lari tajuk . .sebab kwn Sye,babyny alami telor nya bengkak sebelah. .tapi tak tahu nak buat ape. .nak p hospital tpi takut time pkp ne. .Ada siapa pernah alami tak?

2 Balas

Sis blh try cara tradisional.merawatnya ambil daun mengkudu atau sireh..layukan atas api..kemdian bila dah suam sikit balut pada telur bby smpai kecut..... lakukan stiap hari lepas mndi pagi dan petNg hgga nmpk xbengkak dan kcut...tp pastikan ada juga tuam perut bby tapak kaki kwsn ari2 bg buang angin...

Refer doctor sis