list Keperluan Untuk ke Hospital KPJ

Hye Mommies! Ada tak mommies yang bersalin di KPJ. Memang betul ke nurse hanya minta baju baby masa check out sahaja? Hari yang lain memang tak perlu sediakan baju dan keperluan baby kan? Saya pening nak packing sbb bila tgk check list ada " day 1, day 2, day 3, labour room etc" tp sebenarnya tak pakai pun. Thank you.

1 Balas

Boleh confirmkn balik dgn doktor kt sana, just in case prepare je baju baby dgn brg2 baby lain utk 2-3 hari.