Preggy 19w tp bby x gerak aktif

Hye mommies.. actually bby dh gerak somehow dr hri dy start gerak 16w tu mmy dy kira2x mmg x ckup 10mvment.. rasa resah bila dok fikir nk tgu bt detail scan this sturday

1 Balas

Macam saya sendiri lambat rasa pergerakan baby. 20 weeks lebih baru start rasa. Untuk 10 kali pergerakan dalam 12 jam tu kita start kira mulai 28 weeks. Kalau mommy risau, better ke klinik untuk pemeriksaan doktor. Mudah-mudahan baby sihat2 saja dan tak ada apa2 yang bahaya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers