pregnant 6w

hye momies semua . sy skg pregnant 6w , sy buat upt je . sebab haid delay 14d upt positive 🥰 sy nk tanya vit o supplement ap yg sy boleh amik sekarang ?sbb sy mls nk buat buku pink dulu sbb terasa awal sgt.

14 Balas

doakan semoga Masliah Binti ladjamil mndapat zuriat pada bulan ni..Aamiin

2y ago

aminnn . insallah , cpt lambat rezeki allah tu pasti 😍 mana tahu lps ni ad rezeki . taun dpn dpt laa beraya dgn beby 😍🥰😘

alhamdulillah tahniah awk. teruskan makan folic acid ye

2y ago

sama sama 😘

makan folic acid jer

folic acid

2y ago

thank sis atas response selamat hari raya 😍 okay ,nanti sy try cari