tanda gugur

hye momies, apa tanda2 keguguran ya ? sy risau?

10 Balas

Pendarahan berterusan (mula2 sedikit lama kelamaan banyak seperti datang haid biasa) + sakit belakang + sakit perut seperti senggugut + keluar ketulan darah atau tisu

2y ago

betul saya pun macam tu jgk, awalnya sakit macam senggugut nak dtg haid, lepastu keluar dari sikit demi sedikit hmpir setiap hari dan pada masanya tumpah darah macam ketulan darah yg tiada henti.. yg disebutkan pendarahan, masuk hospital je terus cuci😭😭😭

pendarHn mcm mommy dtg bln dn sakit kt ari2 ala ala segugut tu . klau drh tu coklat n sikit2 tu mungkin rahim xkuat . kne g hos juga ambek suntikan . sbb bole jdi gugur juga .

5y ago

sakit mcm senggugut tu proses janin mlekat kt dinding rahim sis . dn proses janin bru nk jdi . klau bleeding bru btol gugur .

Sakit di bahagian ari ari, mcm senggugut dan bleeding dengan banyak

9mo ago

senggugut tu normal bkn gugur

kalo keguguran mmg ada bleeding ke? ada ke yg keguguran xbleeding?

4y ago

Ada...sy dlu gugur tak ada tanda...sakit pun tak...time scan tgk no heartbeat..now sy pregnant lg...harap2 kali ni semuanya selamat..

Sakit pinggang, pastu bleeding

Bleeding

Pendarahan..

Bleeding

Sila jumpa doktor dgn segera kalau rasa ada sesuatu tak kena.

Masa Sya gugur bulan 4 hari tu saya tiba2 sakit perut mcm nak period + sakit pinggang + sakit mcm nk buat air besar x lama tu sakit reda sikit pergi tandas terus turun darah byk dgn janin skli keluar .

5y ago

sakit perut tu kerap ke atau sesekali je datang ?