Hb low minggu 26

Hye mom2 sklian..bagi tip yg hb low🙏😩

5 Balas

Sy pun low juga.. Dah kena cop anemia pregnancy. Makan iberet n jarak susu pun tak naik2. Bila test darah serum ferritin kandungan zat besi tinggi. Esk check darah nk tahu ada telesmia ke tak. Harap tiada la..

2y ago

Sama ng sy sis. Xnaek 11 pm. Maltofer dh makan 3biji. Minuman kafein mmg sy xminum. Kandungan iron semua tinggi. Next week result utk talesmia kua. Harap xsangkut apa apa lah

Sy pom hb low juga, amal pati delima gulsan ok tp 6bulan skrg dia jd balik skrg tengah amal susu lazz tgok ramai ckp hb naik harap2 naik tp dh tk pening2

bacaan hb sy pun makin turun time buka buku 12.85 skrg dh jadi 11.08. ada tips tk ibu2 . sy mkn obimin je

sy nk tnye, sbelom ni bacaan sis berapa? skrg berapa bacaan hb? sbb sy pun mkin turun

try minum pati delima gulsan

2y ago

Dah minum tak naik juga.