makan satay

Hye mau tanya.. Kalau mengandung bole makan satay kah? #8week

21 Balas

Semua makanan blh mkn... Makanan separuh masak saja x blh...contoh mcm telur sparuh msk.. Shushi ..x blh lgi... Benda tajam msam nenas... Kena cari yg betul2 masak bru blh mkn..tapi dlm. Kuatiti sedikit... Kandungan baru lgi jga prmakanan tau...kalau tnya nurse semua diorg sruh mkn....

Hehehehe... Nok make satay pn xleh ko?? Hahaha pelik2 laaa.. bole jah make..

Boleh..tapi tidak digalakkan sangat sbb bnde yg dibakar arang...tu je

Asal yg betul2 masak n x terdedah lama..masak2 terus mkn hehehe

Boleh sis... Org pakai susuk je x bleh makan satay🤣🤣

Boleh je..tp apa saya nk mkn sy tye ibu dulu..heheheheh

Boleh je.. sdp nye, lg2 satay kmbg.. huhu

Boleh cume pstikan satay tu btol2 msk..

Blh tp jngn bnyk n jngn mkn yg hitam2..

Boleh awk.satay tu xslh😊