perut kembung

Hye korang...sy nk tnye..time first trimester mmg perut kembung ke? Mcm berangin gitu..wlaupun dh mkn knyg...😭sy first preggy x prnh alami bnde mcm ni..perlu refer doc ke?😭😭😭

1 Balas

sama dengan saya. perut kembung boncit. pedih ulu hati, rasa tak selesa. Puan jaga makan. boleh amalkan makan kerap dalam kuantiti sedikit. elakkan makanan yg boleh sebabkan perut tak selesa mcm pedas atau masam. bergantung pd penerimaan badan pua